Misijní koláč

20.10.2013 08:57

Dne 20.10.2013 proběhla v Bystrci Misijní neděle a při ní Misijní koláč. Před a po všech mších svatých si farníci před kostelem /na večernií mši i v předsíni kostela/ mohli za dobrovolný příspěvek koupit jak dobroty v rámci Misijního koláče, tak i drobnosti vyráběné našimi malými farníky / za  pomoci dospělých/  nebo mohli obdržet pozornosti z PMDD.
Na desáté mši svaté se konal slavnostní průvod ve kterém děti za zpěvu Hymny PMDD přinášely dary, jako symboly misií.
Srdečné díky vám všem, kteří jste jakkoli přispěli ke zdárnému průběhu ať již přiložením pomocné ruky, organizačními schopnostmi, zpěvem, talentem i modlitbami, jakož i za finanční příspěvky  na misie. Celkově se vybralo  19 747 Kč, což je nejvíce za tři roky, co u nás Misijní koláč probíhá. Je to o 3 tisíce více než loni a o 5 tisíc více, než předloni! Během sbírky v kostele se vybralo 25 365 Kč!!

Děkujeme za vaše příspěvky. Pán Bůh zaplať!

 

Jménem chudých a trpících dětí světa Vám ze srdce děkujeme za Vaši pomoc, která je tolik potřebná a dobře využívaná. Pomáháte např.do Bangaldéše, Indie, Srí Lanky, Malawi, Ugandy a Madagaskaru. Vaší pomoci se velice vážíme a od chudých dětí vyřizujeme:"Máme Vás rádi , denně se za Vás modlíme a myslíme na Vás!"